Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering (SEO) er metoden benyttet til at hjælpe din virksomhed med at blive fundet på søgemaskiner såsom Google, Bing m.fl. Kort fortalt, går det ud på at hjælpe web brugere med at blive dine nye kunder.

Dette gøres ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside eller webshop som dermed nemmere bliver fundet på søgemaskinerne. Des mere og mere trafik der bliver genereret til din virksomhed på nettet, jo større chance er der for at potentielle kunder tager kontakten til jer, så I selv kan udføre salget.

 

Fordele ved SEO

  • Få boostet trafikken
  • Forøg antallet af potentielle kunde emner
  • Effektiv markedsføring
  • Professionel tekstforfatter
  • Komplet online statistik
  • Løbende rapportering af positioner på søgeordene

 

Hvordan vi hjælper dig

Det første trin I vores SEO løsning er at finde ud af hvilke ord som er relevante for dig at blive fundet på. Dette gør vi I tæt samarbejde med dig – her er det vigtigt at understrege vi minimum laver en hel SEO løsning på 20 søgeord. Dette gør vi fordi der skal være noget sammenspil imellem ordene, for at få en højere position på søgemaskinerne. Det næste trin er vi sætter en tekstforfatter på opgaven, som skriver nogen profesionelle tekster til søgeordene. Teksterne er med til at sikre at de valgte ord rangere så højt som muligt. Teksterne bliver sat ind I vores SEO system, som bliver opdateret som følge af ændringer i søgemaskinernes algoritmer, samt nye tiltag bliver taget for at sikre at din søge rang bliver vedligeholdt.